2 jaar geleden wilde Erik een zwembad laten plaatsen. Na enkele offertes bleek dat het prijskaartje al snel oploopt tot 50.000€. Erik besloot daarom om alles zelf aan te kopen en met behulp van Youtube ook alles zelf te doen. Het uitgraven en de betonwerken werden uit handen gegeven en toch bleef de totale kostprijs van het project onder de 11.000€.


Na enkele zwembeurten bij Erik en veel gezeur van de kinderen besloot Hans deze zomer hetzelfde avontuur aan te gaan. 1 maand en amper 10.000€ verder konden Hans zijn kinderen zich elke avond na school verfrissen in een zwembad van 8 meter op 4 meter.


Net zoals Erik en Hans zijn vele mensen op zoek zijn naar een kwalitatief goed, geïsoleerd betonnen zwembad dat betaalbaar is. Om iedereen uren opzoekwerk te besparen hebben we swimswim opgericht. Ons doel is om u een eenvoudig bouwpakket te leveren met een heldere uitleg. Zo kan u met een gerust gemoed aan de bouw van uw eigen zwembad beginnen.


Bij aankoop krijgt u een zeer duidelijke handleiding waardoor de plaatsing voor iedereen haalbaar is.


Door onze praktijkkennis en de kleinschaligheid zijn we ook steeds in staat om u persoonlijk te helpen als het even niet meer lukt. Deze service garanderen wij bovenop de kwaliteit en de aantrekkelijke prijs.


Hans, Erik, Philippe